audio gopro

Cara nak improve audio Gopro

Video cun tak guna kalu audio tak best, jadi jom kita tengok macam mana nak improve audio Gopro kita..

Sebelum ini ada aku share 3 benda untuk hasilkan video yang bagus. Salah satu benda yang kita kena bagi perhatian ialah audio.

Serious kalau tengok video dah best² sekali sound kau dengar dok kruukk krakkk.. sakit hati geng.

Jadi untuk tak nak koyak poket, kita tengok pilihan mic comel yang korang boleh beli dan sambung kat Gopro kat vlog tu. Kalau dapat pakai headphone lagi bagus, boleh korang bezakan jenis mic yang aku guna.

Bawah ni barang yang aku guna

  1. Edutige ETM-008 Directional Mic (Amazon Affiliate)
  2. Edutige ETM-001 Omnidirectional Mic (Lazada Affiliate)
  3. Gopro mic adapter (Lazada Affiliate)